Lasermaterialen voor scholen en makerspaces

Lasersnijden, net als 3D printen en frezen, maakt menig leerling, maker én docent enthousiast. Het detail wat je kan maken en de veelheid aan materialen die je kunt gebruiken inspireren en motiveren. 

Maar lasersnijden kan ook frustrerend zijn. Een lasersnijder is niet zo fool-proof als een kantoorprinter. En de plaatmaterialen die je in de bouwmarkt tegenkomt of waar gebruikers zelf mee aankomen blijken lang niet altijd goed te lasersnijden te zijn. Soms betekent dat veel rook, vieze geur en zwarte randen, en soms de teleurstelling van mislukte snijsessies. Ook is het belangrijk om de veiligheid in de gaten te houden; veel plastics bevatten giftige stoffen die schadelijk zijn voor mens en machine. 

Kortom; het gebruiken van de juiste materialen is erg belangrijk. Wij hebben 12 jaar ervaring met lasersnijden van hout en kunststof en zijn er om je te helpen. 

Met een ruim assortiment van gegarandeerd goed en veilig te laseren materialen koop je zekerheid en gemak. Zo weet je zeker dat je het enthousiasme van alle laser-masters (in spe) behoud en ze het maximale uit de techniek laat halen!

Materialen van Lasersheets zijn gegarandeerd goed te lasersnijden

Duurzame keuzes beschikbaar

Op maat voor de meeste lasers zodat je direct aan de slag kan.

Zakelijk bestellen in onze webshop

Volumekorting bij grotere afname

Op rekening betalen mogelijk

Een krat vol verschillende materialen voor experimenten en spelen

Stapelbare kratten

Refills beschikbaar

Leg de perfecte voorraad aan met een werkplaatspakket

Leg de perfecte voorraad aan met een werkplaatspakket

Slimme mixes van de meest gewilde materialen

Beschikbaar op 1200x600mm of 600x400mm

Tot wel 20% goedkoper dan losse inkoop

Met een zakelijk account kun je als school makerspace of andere educatieve instelling online bestellen in onze webshop

Na goedkeuring kun je bestellen op rekening. Wij zorgen dat de factuur op de juiste plek in je organisatie terecht komt.

Vragen of speciale wensen?

Lasersheets helpt je graag om je inkoop van lasersnij-materialen beter, leuker en makkelijker te maken. Laat een berichtje achter en één van onze materiaal-experts neemt contact met je op.

Inspiratie, tips en tutorials over lasersnijden

Bekijk onze blog: